Δίδυμοι : Το Ζώδιο του Μήνα

Posted by - 21/05/2018

Το ζώδιο του Δίδυμου ανήκει στο στοιχείο του Αέρα, μαζί με τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη γραφή και την κίνηση.

Ζώδιο του Μήνα : Ποιος είναι ο Ταύρος?

Posted by - 26/04/2018

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί την κορυφαία στιγμή της άνοιξης. Το γένος του ζωδίου είναι θηλυκό, το στοιχείο του η Γη και κυβερνήτης του η Αφροδίτη.

Ζώδιο του Μήνα : Ποιος είναι ο Κριός?

Posted by - 20/03/2018

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί της έναρξή της Άνοιξης. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου.

Ζώδιο του μήνα: Ποιος είναι ο … Υδροχόος?

Posted by - 28/01/2018

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και επαναστάτης του ζωδιακού, και πώς να ήταν αλλιώς αφού έχει για πλανήτη του τον Ουρανό. Ζώδιο του Αέρα και του Σταθερού Σταυρού…

Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά?

Posted by - 11/01/2018

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια…

Κελτική Αστρολογία: Τα Δέντρα Ζώδια

Posted by - 09/12/2017

Στα αρχαία χρόνια, η μελέτη της αστρολογίας ήταν εξίσου σημαντική με την μελέτη της αστρονομίας. Μαγεία και επιστήμη δεν αποτελούσαν ξεχωριστούς κλάδους, αλλά όψεις του ίδιου νομίσματος.

Comodo SSL