Share Love for Animals in Need

86 0

DJs & Μουσικοί σε διαδοχικά 50λεπτα sets συμβάλλουν σε μια Μουσική Γιορτή Αγάπης, με πολύ κέφι και σκοπό να βοηθήσουμε τα Αδέσποτα Ζώα που μας έχουν τόση ανάγκη.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη Λαχειοφόρο Αγορά, θα διατεθούν σε Στειρώσεις Αδέσποτων Γάτων, οι οποίες είναι υπερπληθεις και εκτεθειμένες σε ανεξέλεγκτες εγκυμοσύνες και ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης στους δρόμους της πόλης.

Share Love Celebration Fundraiser for Animals in Need
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016
Περιοχή : Πειραιάς

Το Line-Up (με σειρά εμφανίσεως) είναι :

Dj Funky Leopard | Dj Thanos Filippas | Antigoni Platigou | George M | Kostas M | Angelos Evans | Thanos | Dj Angel | Petros Floorfiller | Stratos Pantelis | Stavros Tsama | Romylos | Greg Siokos

Facebook Event…

Media Sponsors : THNX RADIO | thnx.gr
Sponsor : Marine Tours

Λίγα λόγια από την Διοργανώτρια του event, Χριστίνα Χατζηλάκου

xristina1b

Με αυτή τη μουσική γιορτή αγάπης το “Share Love for Animals in Need” συνδυάζω τις δύο μεγάλες μου αγάπες, τα ζώα και τη μουσική.

Τα ζώα πλημμύριζαν την καρδιά μου με αγάπη και τρυφερότητα από τότε που ήμουν μικρό παιδί και η μουσική με απογείωνε ψυχικά και σωματικά!
Με αυτή την εκδήλωση θέλω να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για τα αδέσποτα ζώα και να εμπνεύσω αγάπη για αυτά, με πράξεις που φέρνουν αποτελέσματα.
Έχω καλέσει Djs να συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε μια Μουσική Γιορτή Αγάπης όπου με τη Λαχειοφόρο Αγορά θα συγκεντρωθούν χρήματα για Στειρώσεις Αδέσποτων Γατών.
Είναι η πρώτη, και συνεπώς αυθόρμητη και αυτοσχέδια, από πολλές τέτοιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

Από μικρό παιδί περιθάλπτω και φροντίζω αδέσποτα ζωάκια. Ενίοτε τους βρίσκω σπίτι και οικογένεια που τα υιοθετεί. Αλλά τι γίνεται με αυτά που δεν είναι τόσο τυχερά να έχουν ενα ζεστό σπίτι και αγάπη? Τι γίνεται με αυτά που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και υποφέρουν από τη σκληρή ζωή στους δρόμους της πόλης?
Την τελευταία φορά που έσωσα ένα παγιδευμένο νεογέννητο γατάκι, που είχε εγκλωβιστεί για τρεις μέρες σε ερειπωμένο σπίτι της γειτονιάς μου, έβαλα τα κλάματα απο χαρά και αγανάκτηση μαζί.
Πόσες ζωούλες θα ταλαιπωρούνται άδικα ανήμπορες και αβοήθητες?
Κατάλαβα πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πως χρειάζονται άμεσα πιο δραστικά μέτρα από ένα πιάτο φαγητό και περιστασιακή φροντίδα. Συνειδητοποίησα πως ο μόνος τρόπος να περιορίσουμε τη σκληρή ζωή των αδέσποτων ζώων στις πόλεις είναι με περιορισμό της γεννητικότητας τους, δηλαδή με στειρώσεις.
Έτσι σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο Nine Lives και συμβεβλημμένου με αυτές κτηνίατρο ξεκίνησα τις στειρώσεις σε γάτες της περιοχής μου.

Σας καλώ να ενδιαφερθείτε και να νοιαστείτε για αυτά τα πλάσματα εμπράκτως. Ενισχύστε με τον τρόπο σας το τοπικό σας φιλοζωικό σωματείο αρμόδιο για τις στειρώσεις. Τα αδέσποτα ζώα σας χρειάζονται.

To “Share Love for Animals in Need Celebration by Dj Funky Leopard & Friends” θα μεταδωθει live στο διαδικτυο απο την ιστοσελιδα του www.localstage.gr

Related Post

Eρασμία Μάνου : Full Band Live

Posted by - 23/05/2017 0
Οι Παρασκευές στη Γλυφάδα αλλάζουν... Κάθε Παρασκευή το Επίλεκτον υποδέχεται την Ερασμία Μάνου με την full μπάντα της επί σκηνής!…

Οι Dropkick Murphys στο Piraeus Academy

Posted by - 08/02/2017 0
Το καλοκαίρι που πέρασε είχε άρωμα Dropkick Murphys, μιας και οι Βοστωνέζοι ισοπέδωσαν το Vibe Stage του Rockwave Festival σε…

Welcome The Dancehall President

Posted by - 10/11/2016 0
Ο πρόεδρος έρχεται και είναι έτοιμος να εφαρμόσει πλήρως τις προγραμματικές του δηλώσεις, προσφέρoντας απλόχερα και γενναιόδωρα σύγχρονη dancehall και…