Athens Goddess Festival

105 0

 

Η ενέργεια του Ιερού Θηλυκού αναδύεται σε μία από τις πολλές ιερές του πατρίδες. Μέσα από διαφορετικές κουλτούρες, το Ιερό Θηλυκό αναζωπυρώνεται και γιορτάζεται με κάθε πιθανό τρόπο, σε ένα Φεστιβάλ που ενώνει μέσα από την Αγάπη για τον Άνθρωπο, τη Γη, την ίδια τη Ζωή.

Μουσική, χορός, τραγούδι, διαλογισμός, ύμνοι – όλα συνδέονται στο Φεστιβάλ της Θεάς, για να αναδείξουν το μέγεθος της ομορφιάς της μέσα στην καθημερινή μας ζωή.

Στην κάθε ημέρα μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ομορφιά. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί αυτό το Φεστιβάλ να φέρει.
Είναι η επιλογή της διατροφής μας, του τρόπου που ζούμε και που σκεπτόμαστε, που εντέλει θα βοηθήσει αυτή η ομορφιά να γίνει δική μας. Μέσα από την ημέρα αυτή, προσπαθούμε έμπρακτα να αποδείξουμε, με όσους πιθανούς τρόπους μπορούμε, πως η Αγάπη είναι μια επιλογή που μπορούμε να κάνουμε όλοι.
Κάποιες ομιλίες του Φεστιβάλ θα μεταφράζονται στη νοηματική γλώσσα, ενώ κοντά μας θα βρίσκεται και ο φιλοζωικός σύλλογος Ηλιούπολης, όπως και ο σύλλογος σκύλων – οδηγών τυφλών, με τους υπέροχους αυτούς συνοδοιπόρους της υγείας, ώστε να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά και αυτή η ομορφιά να γίνει ένας μικρός σπόρος που θα ανθίσει μέσα μας, μέσα από την Τέχνη, τα βιωματικά σεμινάρια και τις ομιλίες του προγράμματος, με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τη γιορτή μας συμπληρώνει bazaar πλήθους προϊόντων, όπως και ένα μεγάλο Halloween party, που θα ακολουθήσει στο τέλος της υπέροχης αυτής ημέρας.

Η Θεά επιστρέφει με τα απίστευτα δώρα της. Είναι καιρός να ανοίξουμε τα χέρια μας και να την υποδεχτούμε.

Την ημέρα του Φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες Ιέρειες του Κόσμου, που έρχονται στην Ελλάδα. αποκλειστικά και μόνο για το ATHENS GODDESS FESTIVAL όπως οι Sorita d’Este , Jayne Claire & Maya Moore Αδαμίδου.
Επίσης, θα μπορέσουμε να ακούσουμε και να μιλήσουμε με καταξιωμένους θεραπευτές και πνευματικούς από την Ελλάδα, όπως είναι οι Shakila Ιωάννα Μπράτη, Βασίλειος Α Πάγκαλος MD, MSc, PhD, Λίλιαν Σίμου, Παύλος Σούλης, Φωτεινή Kακογιάννου, Χαρίτα Μήνη, Ραουάν Μουχιεντίν, Έλλη Τσουκνάκη, Γιώργος Ιωαννίδης, Πένυ Λέβεντου, Μαρία Τελίδου, Βασιλική Γκίκα, ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.Ανδριάννα Γεροντή, Ιωάννα Μαργαρώνη, Ananda Ichashakti, Τίνα Myntz-Ζυμαράκη, Ιουλία Πιτσούλη, Μαρία Ξιφαρά, Μαρια Καλαϊτζη, Μαριάμ Πρόκου, Σοφία Φωτεινού, Χρήστος Άρχος και Ειρήνη Δελημήτρου.
(Πληροφορίες για τον κάθε ομιλητή μπορείτε να βρείτε στην σελίδα http://www.athensgoddessfestival.com/omilites.html)

Η ζωή δεν περιορίζεται στα λόγια και στην θεωρία.
Η φιλοσοφία του ATHENS GODDESS FESTIVAL εκφράζεται μέσα από μία σειρά καλλιτεχνών όπως είναι οι Χριστίνα Μιχαλίτση, Ιωάννα Πατσάβου, Amira Balkis, Ίριδα Μπαγλανέα, Ευγενία Λογκβινόβσκα, Δανης Κουμαρτζής, Λίνα Παλερά, Μιχαήλ Αννίνος, Ομάδα Τέχνης & Χόρου Ατραπος, OI Κάβειρος, Body Painting by Stefanos, Χορός κ φωνές σε ρυθμικούς κύκλους, Batuca.
(Πληροφορίες για τους καλλιτέχνες θα βρείτε στην σελίδα http://www.athensgoddessfestival.com/kallitexnes.html)

Κυριακή 1η Νοεμβρίου – 10:00π.μ.
The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ.Πετράλωνα)

Περιηγηθείτε στο site ATHENS GODDESS FESTIVAL για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσίασης, ομιλητών, θεμάτων και να ενημερωθείτε για όλα τα event που θα γίνουν στον πεζόδρομο του Hub, καθώς και τα το τρελό Halloween PARTY που ακολουθεί !!
(http://www.athensgoddessfestival.com/programma.html , http://www.athensgoddessfestival.com/themata.html, http://www.athensgoddessfestival.com/party.html )

Διοργάνωση ATHENS GODDESS FESTIVAL: Shakila Ιωάννα Μπράτη
FB: https://www.facebook.com/events/763520593758002/

Χορηγός επικοινωνίας: thnx.gr & THNX RADIO

Related Post

Chinese Man Live in Europavox

Posted by - 20/03/2018 0
Το Σάββατο 21 Απριλίου, οι φοβεροί Chinese Man θα βρεθούν στο Gazi Music Hall ξεσηκώνοντας τους πολυπληθείς φίλους τους στην…

Η Erasmia Manou στο HolyWood …

Posted by - 16/10/2015 0
H Ερασμία Μάνου και η μουσική της παράσταση-πρόταση με τίτλο "Ζήσαμε Θαύματα" θα ξεκινήσει το ταξίδι της και φέτος από…
2nd Rock Aid Festival

2nd Rock Aid Festival

Posted by - 27/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL