Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από τις Πυρκαγιές

163 0

Συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας, έχοντας μαζί μας συλλογικότητες, δομές και δράσεις αλληλεγγύης από ολόκληρη την Αττική, δρούμε και κάνουμε το αυτονόητο: Βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε, άμεσα, μέσω της ενασχόλησής μας, μέσω αυτού που ξέρουμε να κάνουμε: Τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων.

Διοργανώνουμε μία μεγάλη συναυλία, με την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών μουσικών της ελληνικής hip hop – rock – εναλλακτικής μουσικής σκηνής, καλών φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και οι ίδιοι (ή συγγενικά τους πρόσωπα) πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, συγκεντρώνουμε πόρους που θα διατεθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους πληγέντες (χωρίς τη διαμεσολάβηση κρατικών φορέων και μηχανισμών), διαδικασία της οποίας την διαφάνεια θα πιστοποιήσει νομικός.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Τετάρτη 1η Αυγούστου – Σκοπευτήριο Καισαριανής
Έναρξη: 19:00 – Προαιρετική συνεισφορά: 5 ευρώ

Τόσο τα έσοδα από τα εισιτήρια, όσο και από το merchandise (T-shirts, CDs κλπ), αλλά και το bar, θα διατεθούν ΟΛΑ (και όχι μέρος τους) για την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ
Nightstalker  / Ψυχοδραμα The Last Drive / 1000Mods /  Anser / Panx Romana / Λογος Τιμης Fundracar / Razastarr / JKone / DJ Wheel M / ΘραξΠανκc.

Για την πληρέστερη πληροφόρησή σας, σάς παραθέτουμε σε screen shot την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Related Post

After the Wave festival 2015

Posted by - 11/09/2015 0
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ετοιμάσαμε το απόλυτο metal festival, με ανερχόμενες μπάντες της Ελλάδας, αλλά και πιο παλιές. Σάββατο 12…

Fates Warning LIVE in Athens

Posted by - 08/02/2017 0
Τίποτα καινούριο δεν έχει μείνει να ειπωθεί για τους Fates Warning, τους ζωντανούς θρύλους του progressive metal.

Blade Runner 2049

Posted by - 01/10/2017 0
30 χρόνια έχουν περάσει από τα γνωστά γεγονότα, και ένας νέος blade-runner, ο αστυνόμος του Λος Άντζελες Κ, φέρνει στην…
Comodo SSL