Μια Αγκαλιά Τραγούδια…

32 0

Μία ομάδα μουσικών και τραγουδιστών, εδώ και δύο χρόνια … γράφει ιστορία στην σύγχρονη προσφορά και στον εθελοντισμό.
Κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η μεγάλη αυτή μουσική παρέα, αποφάσισε να ενώσει τα χέρια και τις … φωνές της, κάνοντας πράξη την αγάπη τους για το παιδί – το μέλλον της χώρας μας, που τόσο έχει πληγεί από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Στηρίζοντας το 2015 την “Κιβωτό του Κόσμου” και φέτος το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”, 4 μουσικοί και πάνω από 10 τραγουδιστές, διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Rythmos Stage στην Ηλιούπολη μία συναυλία αγάπης.

Μία μουσική “αγκαλιά” με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” στον Πειραιά, που φιλοξενεί, σιτίζει και εκπαιδεύει -εδώ και πολλά χρόνια- μικρά παιδιά που λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορούν να διαβιώσουν με τις οικογένειές τους.

Συμμετέχουν:
Martha Moreleon, Ειρήνη Χαρίδου, Μαρία Σπυροπούλου, Μόρφω Τσαϊρελη, Εύα Τσάχρα, Ερασμία Μάνου, Εύα Λουκάτου, Άλκηστη Ηλιάδη, Μίνα Παπαϊωάννου, Βασιλική Παπαϊωάννου, Ξένια Γιακουμέλου, Έλενα Βαρσάμη και Κωνσταντίνος Κόντος, Κώστας Τζιαγκουλας και Παυλίνα Γουλοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί Σοφία Κυριακίδου, Οδυσσέας Αποστολόπουλος, Γιάννης Μεταξάς και Εύη Κανέλλου

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι στα 5 ευρώ -έτσι ώστε να είναι προσιτή στο κοινό- και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί εξ`ολοκλήρου για την στήριξη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου
Rythmos Stage (Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη, Τηλ. 21 0-975 0060)
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος : 5 ευρώ

Related Post

Blend w/ Dennis Ferrer @ Bolivar Beach Bar

Posted by - 23/05/2018 0
Σάββατο 09 Ιουνίου το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στο μεγαλύτερo party της πόλης, έναν από τους πλέον αγαπημένους Dj producers…

ReSolute Revolt!’s Athens 16 Hour Marathon

Posted by - 10/07/2015 0
[fusion_text]Την Παρασκευή 10 Ιουλίου δύο ελληνικές ομάδες από διαφορετικές ηπείρους, διοργανώνουν ένα 16ωρο μαραθώνιο μουσικής, προσκαλώντας καλλιτέχνες της διεθνούς και…

Tardive Dyskinesia live presentation

Posted by - 19/12/2016 0
H νέα - τέταρτη σε σειρά - δισκογραφική κυκλοφορία τών Tardive Dyskinesia υπό τον τίτλο “Harmonic Confusion” (Playfalse Records) είναι…